Faglig og social virksomhedstur til Barcelona

Hjemme er godt, men ude kan nogle gange være endnu bedre. I sidste uge havde vi fornøjelsen af at facilitere et alternativt kontormiljø for 330 kunder fra en international virksomhed. Lokationen i denne omgang, var den spanske østkyst nord for Barcelona. Her fik alle medarbejderne mulighed for at nyde det spanske vejr og opleve den flotte by og dens mange faciliteter. 

Turen varede i alt 4 dage med fagligt indhold og en masse sociale aktiviteter. Turen var fyldt med spændende og lærerige oplevelser for alle involverede. Det var en fantastisk tur, hvor medarbejderne fik lov at lære hinanden at kende, på en ny måde i flotte og spændende omgivelser.  

Som sagt var turen fyldt med masser af oplevelser. Nogle af de mange spændende aktiviteter som vi kom ud på var, blandt andet at vi fik fløjet en keynote speaker fra USA til Barcelona. Her blev det en lærerig oplevelse for de mange deltagende. Efterfølgende blev alle de 330 kunder delt op i 30 hold, for at lave en treasure-hunt rundt om den flotte by. Aktiviteterne indeholdt ikke udelukkende faglighed eller samarbejde, der var også plads til en masse morsomme aktiviteter. Her kom vi blandt andet ud og lave urban crossfit, samt sejle i kajak. Derudover var det festlige humør også på plads, og et rooftop theme party med en DJ afsluttede en vellykket tur.  

Dette var en lærerig og spændende måde at tilgå teambuilding for alle involverede. Dette er bare en af de mange oplevelser og destinationer, vi tilbyder til virksomheder. Hvis du kunne tænke dig en faglig og social firmatur for din virksomhed, så kontakt os, så finder vi frem til en løsning.