De lokale helte

Der er ingen tvivl om, at måden vi undersøger og planlægger vores firmature og events på, er noget som gør os unikke. Vi arbejder benhårdt for at finde frem til de helt rigtige destinationer, overnatningssteder mv. og styrer udenom de store agentbureauer på destinationerne, selvom det oftest er den nemmeste løsning.

Efter vi har fået et godt indblik i området hjemmefra, og har en skitse for programmet klar, tager vi altid på en ”recce-tur”, hvor vi undersøger alle elementer omkring vores kundes program. Det er på disse ture, at vi finder frem til, hvad der fungerer og hvad der skal ændres, og det er her vi får skabt kontakt til vores lokale samarbejdspartnere, som over årene bliver vores lokale helte!

Det er de relationer vi får bygget op med lokale, der er medvirkende til, at vi kan levere helt unikke og skræddersyede programmer. Det er også sammen med dem, at vi kan lave en plan B, C og D på stedet, når vi er afsted med en kunde, hvis der bliver brug for det.

Vi er taknemmelige for alle de gode venskaber og samarbejdspartnere, vi har fået gennem årene. Et eksempel på to af vores lokale helte er Dejan og Anka, der har deres eget lille adventurebureau omkring Bovec, hvor Dejan er opvokset og kender alle.

Oprindeligt skulle de kun lave nogle fede MTB-ture til en kunde. Men gennem tiden har de bl.a. hjulpet os med hurtigt at skaffe en lokal mekaniker, for eksempel da en af vores ansatte punkterede et dæk langt væk fra by og vejservice. De har givet os adgang til en privat grund og et Yurtu telt til en BBQ, hvor hele familien var involveret i teltopsætningen og levering af lokale specialiteter, været vores tolke og satte os ind i den lokale kultur og dynamik – alt i mens der altid har været overskud til store smil, tid til at byde os på en hjemmelavet snaps og fortælle spændende historier fra området.

En af de helt store fordele ved at samarbejde direkte med et lokalt bureau som Dejan og Anka er deres store kendskab til området, deres mange kontakter og deres fleksibilitet. Hvis vejret pludseligt skifter på en tur, ved de, hvordan ruterne vil blive påvirket og skal ændres. Vi har ingen mellemmand, som skal involveres i forbindelse med tilvalg, ændringer osv. hvilket sikrer, at de aftaler, som vi laver, er noget, alle er helt indforstået med. Og skulle der opstå uforudsete hindringer undervejs i et program, er vi i direkte kontakt med hinanden og kan agere hurtigt.

Derfor vil vi hellere bruge den ekstra tid og kræfter på at finde frem til de helt rigtige lokale helte på alle destinationer. Det betyder, at vi får pålidelige samarbejdspartnere, som altid kan hjælpe os før, under og efter et arrangement, og vi får mulighed for at skabe den helt rigtige oplevelse for jer.