Corporate Travel & Events Privatlivspolitik

Hvordan beskytter og bruger Corporate Travel & Events dine personoplysninger.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor er det kun få medarbejdere ved Corporate Travel & Events som har adgang til dine registrerede persondata. Persondata opsamlet via hjemmesiden, kontaktformularen, e-mails, samtaler og sociale medier, behandles fortroligt og bruges udelukkende til at udføre det aftalte arbejde for dig.

Persondata der videre gives til en tredjepart, er kun de nødvendige persondata som der skal bruges for at vi kan booke din rejse. Andet persondata videregives ikke, og vi sælger ikke persondata til nogen tredjepart.

Personoplysninger kan gemmes i op til 5 år, som persondataloven forskriver. Vi gemmer ikke personoplysninger vi ikke har brug for.

Dine rettigheder
Du er berettiget til at få information omkring hvilke personoplysninger vi gemmer på dig samt, at få disse slettet eller rettet. Dette gælder dog ikke persondata som vi af lovmæssige, administrative og sikkerhedsmæssige grunde skal gemme i forhold til persondataloven og dansk lovgivning, bl.a. faktureringsinformation.

Ønsker du at få oplyst hvilke personoplysninger vi har om dig, få dem rettet eller slettet, skal du kontakte Corporate Travel & Events på info@cte.dk

Cookies
Når du besøger www.cte.dk registrerer vi dit besøg og din anvendelse af vores hjemmeside via cookies. Cookies er anonyme informationer som vi anvender med Google Analytics og Facebook Analytics til at måle trafikken på vores website . Accepterer du ikke brugen af cookies, skal du forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke til cookies, ved at blokere brugen af cookies i din browser. Du finder muligheder for at håndtere cookies i din browsers indstillinger.