FIRMA ARRANGEMENT OG EVENTS

Er I på udkig efter det ultimative event, der kombinerer luksus med naturens skønhed?

Corporate Travel & Events luksuriøse telt camp tilbyder en enestående mulighed for at skabe perfekt rammer og opleve naturen til jeres event.

Vi skaber smukke rammer og rum til jeres firma arrangement eller event i store telte i alle størrelser eller tilstødende lokaler. I forbindelse med jeres arrangement vil I alt efter jeres ønske; blive forkælet med gourmetmåltider, med friske råvarer

Selvom I overnatter i naturen og i telt, behøver I ikke gå på kompromis med komforten. Vores camps er opbygget med højkvalitetstelte udstyret med senge, dyner og tæpper på gulvet – der garanter en god nats søvn i naturen.

Vores camps etableres i betagende omgivelser alt efter jeres ønske og tilbyder at I kan fokusere på det der er vigtigt for jer og jeres arrangement.

Kontakt os på info@cte.dk og hør mere om mulighederne eller bestil direkte her!

Luksuscamp Prisberegner og Bestilling

Herunder kan du indtaste din ønskede bestilling, og få en pris med det samme. Hvis du ønsker at lave bestillingen, kan du indtaste din email, telefonnummer samt datoer, og så kontakter vi dig hurtigst muligt med et svar.

Pris: 2.500,00 kr. pr. stk.
Robens Klondike Grande. 2 Box madrasser inkl. topmadras, 2 dyner/hovedpude, linned, betræk, gulvtæpper, natbord, lampe og spejl. Inkl. opsætning og nedtagning.
Opsættes som dobbelttelte. Hvis anden opsætning ønskes, anfør venligst dette under bemærkninger.
Pris: 200,00 kr. pr. stk.
1 feltseng, 1 sovepose, 1 tæppe og hovedpude.
Pris: 300,00 kr. pr. stk.
1 Boxmadras, 1 pude/dyne, linned og betræk.
Pris for luksustelte: 0 DKK
Pris for A-pakker: 0 DKK
Pris for B-pakker: 0 DKK
Pris for levering: 0,00 DKK (0 km.)
Obs.: Din bestilling er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os.