Obton A/S/Koncentons unikke tur til Grækenland

Endnu en succesfuld firmarejse gennemført med Alle Obton og Koncentons medarbejdere. Denne gang gik turen til Athen i Grækenland, hvor medarbejderne fra Obton, fik lov til at opleve det skønne natur og omgivelser som landet har at tilbyde. Det var en unik mulighed for virksomheden at ryste mere sammen, både mellem nye og gamle kollegaer.  

Arrangementerne foregik både til vands og til lands. Dette var fyldt med sjove konkurrencer og masser af god udsigt. 

Vores kunder fik mulighed for at kombinere arbejde med fornøjelser. Her fik de tildelt konferencerum midt i det smukke Athen. Kombinationen af de flotte omgivelser, aktiviteter og arbejde skaber en unik måde at tilgå ens kollegaer. Dette er med til at skabe langvarige relationer og minder, på tværs af organisationen.  

Vi stod for alt det praktiske, så de kunne fokusere på arbejdet, de flotte omgivelser og seværdigheder. Vi glædes når det går godt for vores kunder. En netop overstået tur for Obton A/S / Koncenton til Grækenland med yderst tilfredse deltagere. 

Udtalelse fra Peter efter turen til Grækenland – 

“Endnu en fantastisk tur arrangeret af CTE. Vi har kontinuerligt brugt Dan og hans besætning igennem de sidste 5 år. Der bliver hvert eneste år leveret på højt højt niveau og turen til Athen var ingen undtagelse. Mine aller varmeste anbefalinger fra Koncenton A/S”

Peter Krogsgaard Jørgensen 

Adm. direktør (CEO), Partner