De 5 bedste steder at overnatte – når I ikke gider det traditionelle hotel!

Vi har valgt 5 af vores favoritter, som er gode til virksomheder der er klar til rammer i smuk natur og enestående bygninger. Fælles for dem alle er, at de er unikke og funktionelle til både det faglige og sociale program!

1 – Tyrkiet, Kappadokien:

Sov i et af de smukke og anderledes klippe-hoteller. Hold jeres møder ude i den unikke natur, brug de åbne vidder til anderledes teambuilding-aktiviteter og få en smuk oplevelse sammen – Kappadokien er verdens bedste destination for luftballonflyvning.

Klippehotel i Kappadokien, Tyrkiet

2 – Danmark, Skarø:

Få ro og nærhed på en firmatur i teltlejr på skønne Skarø! Start turen ud med en dejlig sejltur, med sejlskib eller RIB, alt efter jeres temperament. Hold møder i rummelige telte, lav mad over bål, og brug det danske hav til jeres sociale aktiviteter!

Ten-tipi camp på Skarø, Danmark

3 – Spanien, Casa Felix:

Denne her skjulte perle ligger i smuk natur som er oplagt til vandreture med faglige snakke. Huset har åbne funktionelle rum til møder, og der er mulighed for madkurser og mountainbike, når I skal have et afbræk i programmet. Og så kan turen med fordel kombineres med et besøg i kystbyen Sitges eller pulserende Barcelona.

Spansk idyl på firmaturen

Casa Felix, privat villa i Olivella, Spanien

4 – Italien, Santuario Di Oropa:

Oplev det majestætiske bygningsværk, der tidligere var et kloster, og som i dag har omdannet noget af området til hotel. Her er plads til konference, breakout rooms inde og ude, og fede teambuilding-oplevelser i de omkringliggende bjerge.

Santuario di Oropa, Piemonte, Italien

5 – Marokko, Berber camp:

Skab en oplevelse for jeres ansatte med overnatning under tusinde stjerner, og oplev ørkennatur i komfortable rammer, med alt hvad I skal bruge på en firmatur. Få adrenalinet op på en ATV-tur, bliv forkælet med traditionel marokkansk mad, og styrk det sociale samvær over de hyggelige bål om aftenen.

Berbercamp, Atlasbjergene, Marokko

Vil I vide mere om de her fantastiske steder eller andre alternativer til firmaturer på de traditionelle hoteller, så tag fat i os for en snak om mulighederne.