Turen går til… hvor det nytter og flytter!

Efter en dejlig sommerferie er sensommeren og efteråret i gang arbejdsmæssigt og dermed også rejsemæssigt.

Jeg sidder i øjeblikket i det nordlige Spanien i grænselandet til Frankrig, på Caminoen. De sidste 3 dage og de kommende 2 er jeg sammen med gode samarbejdspartnere og en ledergruppe fra toppen af erhvervslivet.

Området heroppe er i den grad mytisk og indeholder store historier om krig, kærlighed, at hellige sig et formål og ikke mindst at bedrive eskapisme.

Eskapisme, ikke i den dårlige form som strudsen og hovedet i busken. Men eskapisme fra de daglige roller og gode og dårlige vaner hjemme i den vante trummerum. Eskapismen, der tillader at tænke tanken til ende. Med plads til at skabe nye tanker og idéer undervejs, for så igen at vende tilbage og tænke den første tanke færdig.

Inden min tur her i Spanien har sensommeren budt på skønne rejser med kunder, til et idyllisk gods i Sverige, et sagnomspundet kloster i Norditalien, spektakulære Sintra i Portugal og en smukt beliggende herregård på Sjælland.

Alle stederne fører mig hen til noget jeg tror på, ja nærmest vil sige, jeg ved!

Stedet du tager hen, betyder noget. Dine omgivelser underbygger det du gør, det du yder og det resultat du tager hjem med.

Det er derfor at vi bruger så, undskyld mig, fandens lang tid på at finde de helt rigtige steder til vores ture. Det er derfor vi ikke vil i kløerne på store rejsebureauer, der sælger os metervarer og tænker i volumen. Det er derfor vi går så meget op i, og er nysgerrige på, hvad det er, vores kunder vil med arrangementet. Fordi det betyder noget – punktum.

Næste gang du som direktør, leder, ejer eller bestyrelsesformand skal have dine folk på et arrangement, så husk på ovenstående – det nytter og flytter.