Where to start

Selvom Danmark langsomt åbner, arbejder vi stadig med en del restriktioner i lyset af COVID19.

Det lagde grund for et vanvittigt projekt for et stort dansk firma der ønskede at gennemføre deres strategitur på trods af disse.

Ca. 620 deltagere var delt ind i 66 x 8-10 mands grupper hvoraf 11 grupper var på Bornholm, 11 i det sydfynske øhav, 8 på Hærvejen, 10 på Djursland, 11 i Nationalpark Thy, 8 i Sverige, 6 i Tyskland og 1 i Norge.

Alle grupper kørte helt individuelle 3 dages programmer, med både fagligt arbejde og alt fra hesteridning, sejlads, kajak, yoga, løb, surfing og meget mere, for kun at mødes 3 og 3 grupper den allersidste aften.

Da mange af grupperne flyttede sig undervejs har der været over 90 forskellige overnatningssteder i brug og langt flere restauranter og spisesteder + et utal af lokale ildsjæle, instruktører, guider mm.

Til trods for den næsten uoverskuelige logistik kørte alt perfekt, ikke mindst godt hjulpet på vej af fantastisk dansk/svensk sommervejr.

Det er fantastisk at være i gang igen og der er SÅ mange mennesker vi burde takke men listen ville blive uoverskuelig lang – hvis alle Jer der har hjulpet læser dette, så TUSIND tak for hjælpen og ikke mindst tusind tak til kunden for igen at tiltro os opgaven.

Hvis det lykkedes dig at læse dette helt til enden så del gerne og hjælp os med at sige tak til alle implicerede!